Αγιασμός ΚΔΑΠ-ΑμεΑ Γιαννιτσών

Την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο ΚΔΑΠ-ΑμεΑ Γιαννιτσών από τον πατέρα Νεκτάριο. Υπήρχε έντονη παρουσία των παιδιών με αναπηρία, των γονιών και των κηδεμόνων τους, των εκπαιδευτών και του προσωπικού του Κέντρου καθώς και η παρουσία του δημάρχου κυρίου Γρηγόρη Στάμκου και του αντιδημάρχου Θανάση Επιτροπάκη.

Τον λόγο πήρε ο διευθυντής του Κέντρου κύριος Ασταρτζής καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε υγεία σε όλους για τη νέα χρονιά.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος αναφέρθηκε στις εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα και αφορούν στη βελτίωση του κτηρίου αλλά και τις προσπάθειες που πρέπει ακόμη να γίνουν για την καλύτερη λειτουργία του ΚΔΑΠ.

Τέλος απούσας της προέδρου του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων Φίλων και ΑμεΑ «Ανατολή» κυρίας Νατάσας Τσιμπρή πήρε τον λόγο ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Καρατσαλιώτης. Παράλληλα με τις ευχές του για υγεία, δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα τόσο για τους εκπαιδευτές όσο και για τα ΑμεΑ του ΚΔΑΠ μίλησε για τον στόχο που έχει θέσει ο Σύλλογος και αφορά στη δημιουργία Σ.Υ.Δ. (Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης).

Αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα που απασχολεί τους γονείς όταν φύγουν από τη ζωή ή όταν γεράσουν και θα είναι ανήμποροι να υποστηρίξουν τα παιδιά τους, πώς θα εξασφαλιστεί για αυτά μια αξιοπρεπή και ποιοτική ζωή και ζήτησε τη συνδρομή της Δημοτικής Αρχής.

Κλείνοντας ευχαρίστησε όλες και όλους για την παρουσία τους και ευχήθηκε στον δήμαρχο και στον αντιδήμαρχο καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές.