Αποκριάτικο γεύμα για τα ΑμεΑ του Κ.Δ.ΑΠ. Γιαννιτσών

Την Παρασκευή στις 15 του Μάρτη διοργανώσαμε το αποκριάτικο γεύμα των παιδιών μας σε γνωστή ταβέρνα της πόλης. Αυτή τη φορά ήταν ξεχωριστό γιατί την πρωτοβουλία και την επιμέλεια ανέλαβε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων Φίλων και ΑμεΑ δήμου Πέλλας «Ανατολή».
Λέω την επιμέλεια γιατί ο διευθυντής και το προσωπικό του Κ.Δ.ΑΠ. αρνήθηκαν να συνοδεύσουν τα παιδιά για λόγους που ακόμη περιμένουμε να δημοσιοποιήσουν.
Έτσι απευθυνθήκαμε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο παιδείας και κοινωνικής πολιτικής κύριο Θεμιστοκλή Μάγγο ο οποίος ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημά μας και μας διέθεσε νέο λεωφορείο του δήμου για να μεταφέρουμε τα παιδιά. Τον ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε στο μέλλον η συνεργασία μας αυτή να είναι αποτελεσματική και ελπιδοφόρα για τα ΑμεΑ και τις οικογένειές τους.
Όλοι το ευχαριστηθήκαμε γιατί περάσαμε ένα πολύ διασκεδαστικό δίωρο με μουσική, καλό φαγητό, σερπαντίνες, ωραίες αποκριάτικές στολές και αρκετό κέφι.
Θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες ενέργειες από την πλευρά μας. Στόχος είναι να δώσουμε χρώμα και νέα ώθηση στη ζωή των ΑμεΑ και θα το πετύχουμε αφού έχουμε αρωγούς όλους τους γονείς, αδέρφια δικαστικούς συμπαραστάτες και τα μέλη του συλλόγου μας!

Ο εκπρόσωπος του Δ.Σ. του συλλόγου «Ανατολή»
Δημήτρης Καρατσαλιώτης