Σήμερα 02 Μαρτίου του 2019 οι νέοι της “Ανατολής” με την κα Τζήγκα Ευτυχία μαγειρεύουν το κλασικό φαγητό Σνίτσελ με πουρέ πατάτας.

Ξεκινάνε με το ξεφλούδισμα και το κόψιμο της πατάτας και μετά τις βάζουν σε ζεστό νερό, για να βράσουν. Στη συνέχεια η κα Τζήγκα Ευτυχία με τη βοήθεια των παιδιών ετοίμασε, πανάρισε και τηγάνισε τα σνίτσελ.

Ακολούθησε, η ετοιμασία του πουρέ με τα υπόλοιπα υλικά.

Στο τέλος, οι νέοι της “Ανατολής” γεμάτοι χαρά ετοίμασαν το τραπέζι και απόλαυσαν το σνίτσελ, τον πουρέ από πατάτα, μαζί με χαλβά, σαλάτα πράσινη και φυσικό χυμό πορτοκάλι.