Σήμερα 09/02/2019 η εξαίρετη μαγείρισσα κα Τζήγκα Ευτυχία μαθαίνει τα παιδιά της “Ανατολής” να μαγειρεύουν τον παραδοσιακό ελληνικό Μουσακά.

Τα παιδιά της “Ανατολής” γεμάτα χαρά και δημιουργικότητα μαγειρεύουν και ακολουθούν κατά γράμμα τις μαγειρικές συμβουλές της μαγείρισσας.

Όταν τελείωσαν το Μουσακά, τον βάλανε στον φούρνο και η μαγείρισσα ξεκίνησε να δίνει διατροφικές συμβουλές, μιας σωστής μεσογειακής διατροφής.

Στη συνέχεια τα παιδιά της “Ανατολής” βοήθησαν στην ετοιμασία των πιάτων, αλλά και στην ετοιμασία της πράσινης σαλάτας.

Στη συνέχεια κάθισαν και απόλαυσαν τον μουσακά, μαζί με την πράσινη σαλάτα και το χυμό φράουλα.