Ήταν μια θαυμάσια ανοιξιάτικη βραδιά την Κυριακή 11 Μαρτίου 2017, εδώ στα Γιαννιτσά, στο Πνευματικό Κέντρο, όπου το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο με τη συνεργασία του Κ.Δ.ΑΠ. – Α.μεΑ. και το Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων «Ανατολή» συνεργάστηκαν για να δοθεί μια συναυλία που έγραψε ιστορία και ταυτόχρονα τα έσοδα από τη συμβολική είσοδο ενίσχυσαν το ταμείο του Συλλόγου.

Τη συναυλία προλόγισε η διευθύντρια του ωδείου κυρία Μάχη Κυπραίου και συνέχισε το καλωσόρισμα η νέα πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του ΚΔΑΠ κυρία Νατάσα Τσιμπρή.
Μια συναυλία που τα είχε όλα, ξεκίνησε με μουσική δωματίου, συμφωνικά κομμάτια, παιδική χορωδία και έκλεισε με τον εκκωφαντικό ήχο των κρουστών από μια μεγάλη ομάδα παιδιών που ενθουσίασε το κοινό που πρέπει να πούμε πως γέμισε την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου και έδωσε με το χειροκρότημά του ένα ξεχωριστό παλμό στην εκδήλωση αυτή.

To Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων του Κ.Δ.ΑΠ. ευχαριστεί θερμά όλον αυτόν τον υπέροχο κόσμο που με την παρουσία του μας ενθαρρύνει σημαντικά να συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα μας, ευχαριστούμε από καρδιάς τη διευθύντρια του Ωδείου κυρία Μάχη Κυπραίου και στο πρόσωπό της όλους τους συντελεστές της συναυλίας μικρούς και μεγάλους, καθηγητές και μαθητές και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Ευχαριστούμε ακόμη θερμά, τον πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. κύριο Απόστολο Φάκκα που δίνει λύσεις στα χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούν το ΚΔΑΠ, τα ΑμεΑ και εμάς τους γονείς.
Ευχαριστούμε που μας τίμησαν με την παρουσία τους το δήμαρχο Πέλλας κύριο Γρηγόρη Στάμκο και τη βουλευτή του νομού μας κυρία Θεοδώρα Τζάκρη. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.